Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/akarcaysgr/public_html/include/FrontClass.php on line 127
Teknolojiyi En İyi Kullanan Sigorta Şirketi Ödülü Allianz Türkiye’nin oldu - Akarçay- Sigorta Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri

Akarçay Sigartacılık Hoşgeldiniz.

Teknolojiyi En İyi Kullanan Sigorta Şirketi Ödülü Allianz Türkiye’nin oldu

  • Anasayfa
  • Haberler
  • Teknolojiyi En İyi Kullanan Sigorta Şirketi Ödülü Allianz Türkiye’nin oldu
image

Teknolojiyi En İyi Kullanan Sigorta Şirketi Ödülü Allianz Türkiye’nin oldu

Allianz Türkiye, 2019’a damgasını vuran isim, marka ve teknolojilerin halkın oyları ile belirlendiği Webrazzi Ödüllerinde Teknolojiyi En İyi Kullanan Sigorta Şirketi ödülüne layık görüldü.

Türkiye’de yeni nesil sigortacılığın öncüsü Allianz, Webrazzi Ödüllerinde Teknolojiyi En İyi Kullanan Sigorta Şirketi ödülünün sahibi oldu. Allianz Türkiye, internet ortamında halkın oyları ile belirlenen Webrazzi Ödüllerinde toplam 6.163 oy alarak rakiplerini geride bıraktı. Teknolojiye yönelik yatırımlarının karşılığını almaktan mutluluk duyduklarını belirten Allianz Türkiye CEO’su Tolga Gürkan; “Allianz Türkiye olarak grubumuzdan aldığımız güçle yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Özellikle dijital dönüşüme ve çalışanlarımızın yetkinliklerini geliştirmeye yönelik yatırımlarımız devam edecek. Sektörün en çevik, en yalın, en verimli; teknolojiyi en iyi kullanan ve müşterinin beklentisini en iyi okuyan sigorta ve finans şirketi olarak konumumuzu önümüzdeki dönemde, daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz” dedi.